curs 22/23

ESCOLES

Des d'EspectacleSpectacular, hem adaptat les nostres activitats per portar-vos-les a l'escola, perquè jugar i aprendre són molt millors quan van juntes.

LABERINT-087web copia.jpg
El Laberint a l'escola.
Una instal·lació lúdica, de gran format, apta per a tot tipus d’espais (interior i exterior) que constitueix una eina pedagògica, adaptable a qualsevol contingut.

Es tracta d'una estructura composta per un entramat de "parets i portes" que conformen un laberint transparent amb múltiples camins vàlids.
A més a més, i gràcies a l'adaptabilitat dels seus continguts, podem transformar-lo en El Laberint matemàtic, científic, del llenguatge, entre altres.
Una interessant eina pedagògica, tant per l’adaptabilitat del seus continguts com per la transversalitat amb què es tracten aspectes educatius tan diversos com el treball en equip, l’orientació, la lateralitat o la presa de decisions.

d368ea9e-1fee-4c12-ad09-e1d095d5a8c1 copia.jpg
Trastuss, tallers creatius.
Katakrak vol transmetre la seva passió per la transformació de l’entorn, mitjançant la creació de jocs i artefactes nous a partir de materials i objectes en desús.

Trastuss permet ampliar coneixements relacionats amb l'actitud creativa, el treball en equip i l'apoderament individual aprofundint en el reconeixement i l’augment d'habilitats personals.
Aprendrem a manipular d’objectes i materials recuperats, ús d’eines bàsiques i de tècniques d’assemblatge, nocions estètiques, dinàmiques de jocs, entre altres.
Aquest taller s’adapta a qualsevol edat i col·lectiu i podem donar-los’hi la durada que el projecte necessiti, ja sigui una única sessió o vàries. A més, són una acció sensibilitzadora que apropa i reforça el sentit de l’autosuficiència, el reciclatge i la creativitat.

El joc és la nostra manera innata de conèixer el món i d'aprendre.

WhatsApp Image 2022-07-19 at 11.14.32 AM copia.jpg
Descobreix els mecanismes amb Els amics d'en Crusó.
Toc de Fusta proposa treballar els mecanismes a través d'una experiència vivencial, mirant amb més detall la col·lecció "Els amics d'en Crusó" i jugant amb els seus autòmats.

Promovem la identificació i la descoberta del funcionament dels autòmats a través d'una col·lecció de 14 jocs mecànics i 10 plafons els quals, expliquen alguns dels principis de la mecànica (adaptable a tots els nivells).

Palanques, bieles i rodes dentades formen part d'aquest conjunt d'exposicions visuals i interactives, cadascuna de les quals posa en marxa un senzill autòmat.

Durant aquest joc, es potencia el descobriment i la motivació amb l'objectiu principal de proporcionar noves eines que ajudin a desenvolupar la seva imaginació.

constructors_cole2.jpg
Constructors de somnis.
Un espectacle-taller per treballar els minimons en un marc escènic de conte. Per experimentar,  de manera vivencial, una història des de tots els sentits.

Transformarem l'aula en un espai màgic i coneixerem el fuster que construeix somnis. Cada somni té una forma diferent, i també una història. Avui, ens explicarà la història de "l'Anna, la Sargantana".

Proposem als infants que ajudin a les protagonistes i, per fer-ho, hauran de construir el seu propi laberint amb peces de fusta de diferents mides i textures, dissenyades especialment per a l'ocasió.

Un viatge de transformació i creixement on l'experiència del camí (el viatge en si
mateix) és tan important com el desenllaç de l'aventura.

També disposem de propostes que tenen com a únic objectiu… fer-nos jugar! Descobreix-les!