top of page

curs 22/23

ESCOLES

Des d'EspectacleSpectacular, hem adaptat les nostres activitats per portar-vos-les a l'escola, perquè jugar i aprendre són molt millors quan van juntes.

d368ea9e-1fee-4c12-ad09-e1d095d5a8c1 copia.jpg
Trastuss, tallers creatius.
Katakrak vol transmetre la seva passió per la transformació de l’entorn, mitjançant la creació de jocs i artefactes nous a partir de materials i objectes en desús.

Trastuss permet ampliar coneixements relacionats amb l'actitud creativa, el treball en equip i l'apoderament individual aprofundint en el reconeixement i l’augment d'habilitats personals.
Aprendrem a manipular d’objectes i materials recuperats, ús d’eines bàsiques i de tècniques d’assemblatge, nocions estètiques, dinàmiques de jocs, entre altres.
Aquest taller s’adapta a qualsevol edat i col·lectiu i podem donar-los’hi la durada que el projecte necessiti, ja sigui una única sessió o vàries. A més, són una acció sensibilitzadora que apropa i reforça el sentit de l’autosuficiència, el reciclatge i la creativitat.

El joc és la nostra manera innata de conèixer el món i d'aprendre.

WhatsApp Image 2022-07-19 at 11.14.32 AM copia.jpg
Descobreix els mecanismes amb Els amics d'en Crusó.
Toc de Fusta proposa treballar els mecanismes a través d'una experiència vivencial, mirant amb més detall la col·lecció "Els amics d'en Crusó" i jugant amb els seus autòmats.

Promovem la identificació i la descoberta del funcionament dels autòmats a través d'una col·lecció de 14 jocs mecànics i 10 plafons els quals, expliquen alguns dels principis de la mecànica (adaptable a tots els nivells).

Palanques, bieles i rodes dentades formen part d'aquest conjunt d'exposicions visuals i interactives, cadascuna de les quals posa en marxa un senzill autòmat.

Durant aquest joc, es potencia el descobriment i la motivació amb l'objectiu principal de proporcionar noves eines que ajudin a desenvolupar la seva imaginació.

constructors_cole2.jpg
Constructors de somnis.
Un espectacle-taller per treballar els minimons en un marc escènic de conte. Per experimentar,  de manera vivencial, una història des de tots els sentits.

Transformarem l'aula en un espai màgic i coneixerem el fuster que construeix somnis. Cada somni té una forma diferent, i també una història. Avui, ens explicarà la història de "l'Anna, la Sargantana".

Proposem als infants que ajudin a les protagonistes i, per fer-ho, hauran de construir el seu propi laberint amb peces de fusta de diferents mides i textures, dissenyades especialment per a l'ocasió.

Un viatge de transformació i creixement on l'experiència del camí (el viatge en si
mateix) és tan important com el desenllaç de l'aventura.

També disposem de propostes que tenen com a únic objectiu… fer-nos jugar! Descobreix-les!

FLIC9_1722web©Tristan Perez-Martin.jpg
Tantàgora
Experiències literàries

Si esteu pensant que fer per la setmana cultural, Sant Jordi, com celebrar l’aniversari de l’escola el de la biblioteca o tot plegat al mateix temps, us proposem aquest catàleg de 4 experiències literàries per dur a terme al llarg de l’any a l’escola.

 

Podeu escollir les experiències que més us agradin, combinar-les entre elles, escollir-ne dues, tres i

fins i tot fer les 4!

bottom of page