Trastuss

Trastuss és el projecte de tallers de Katakrak, la companyia vol oferir la seva experiència i els seus recursos per compartir espais de creació. El projecte permet ampliar coneixements relacionats amb l'actitud creativa, el treball en equip o l'apoderament individual, aprofundint en el reconeixement i l'augment d'habilitats personals. També s'hi aprèn la manipulació d'objectes i materials recuperats, l'ús d'eines bàsiques, nocions estètiques, dinàmiques de jocs, etc.

Els tallers de creació es fan amb un grup tancat de com a màxim 30 persones i cal que els participants portin un objecte o material de casa per transformar-los en un joc. Fem 3 tipus de tallers segons la durada:

  • Taller de 2 hores: en aquests tallers curts desenvolupem prototips. No en surten artefactes ben acabats però sí que aconseguim un taller creatiu perquè els participants facin un tastet amb tots els seus ingredients. Edat: a partir de 6 anys.
  • Taller de 3 hores: aquí treballem més dinàmiques de creació i els prototips de jocs que en surten ja mostren una estructura clara del joc, la seva dinàmica i les possibles variants. Edat: a partir de 6 anys.
  • Taller de 6 hores: fem un taller ben arrodonit que ofereix una experiència completa en dinàmiques creatives, dinàmiques de jocs i ens permet aprofundir en eines i tècniques de muntatge. El resultat ja poden ser jocs de carrer acabats. Edat: a partir de 8 anys.

FITXA ARTÍSTICA

Idea: Sandra Sardà

Disseny i construcció: Núria Aragay i Sandra Sardà

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Trastuss world tour

Aquí podeu veure el mapa amb els principals llocs on hem fet els tallers creatius Trastuss

Les altres propostes ecolúdiques de Katakrak